Våra tjänster

Se hur vi kan hjälpa dig

Försäkrade och utbildade

Vi är utbildade inom VVS och innehar de försäkringarna som behövs för att du ska känna dig trygg när vi arbetar.

Specialister inom VVS

Vi är det självklara valet när du behöver en VVS-are. Vi har redan idag ett flertal goda referenser på Reco.se 

Kvalité som ingen annan

Vi är noggranna och effektiva i vårt utförande. Våra tjänster ger dig bästa tänkbara resultat oavsett typ av arbete.

Tjänster

I vårt utbud hittar du

Avlopsstopp

Har du drabbats av avloppsstopp? Det kan vara en mycket frustrerande och stressande situation att hantera. Men oroa dig inte, Johansson och Landström är här för att hjälpa dig!

Som en pålitlig VVSfirma med många års erfarenhet inom branschen, har vi hjälpt många kunder att lösa sina avloppsstopp problem. Vi vet hur viktigt det är att få problemet löst så snabbt som möjligt, eftersom avloppsstopp kan orsaka allvarliga skador på fastigheter och vara en hälsorisk.

Markarbeten

Vi är din pålitliga partner när det gäller markarbeten. Vi har en gedigen erfarenhet inom branschen och är utrustade med de senaste verktygen och teknikerna för att utföra alla typer av markarbeten på ett säkert och effektivt sätt.

Vi erbjuder en rad olika tjänster inom markarbeten, inklusive schaktning, dränering, grundläggning, markförstärkning och mycket mer. Vi arbetar noggrant och med precision för att uppnå bästa möjliga resultat och säkerställa att dina projekt utförs enligt de högsta standarderna.

Relining

Vi är experter på Relining, en modern teknik för att reparera och förnya gamla, slitna avloppsledningar. Med vår hjälp kan du undvika kostsamma och tidskrävande utgrävningar, eftersom vi kan reparera dina ledningar från insidan.

Vi använder oss av avancerade material och tekniker för att skapa en hållbar, sömlös beläggning på insidan av dina avloppsledningar, vilket förbättrar deras funktion och livslängd. Detta innebär att du kan undvika problem som avloppsstopp, läckage och dålig lukt.

Avloppsfilmning

Vi kan hjälpa dig med avloppsfilmning, en viktig del i att upptäcka och lösa problem med avloppsledningar. Med vår hjälp kan du enkelt och snabbt inspektera dina ledningar och upptäcka eventuella skador eller blockeringar.

Vi använder oss av avancerad utrustning och teknik för att utföra avloppsfilmning, vilket gör det möjligt för oss att inspektera ledningarna på ett snabbt och effektivt sätt. Genom att använda oss av högkvalitativa kameror kan vi inspektera ledningarna noggrant och identifiera eventuella problem som kräver åtgärd.